over T-Rex records

“Een aantal jaren geleden verhuisden we van Burgum naar Leeuwarden en kregen wij de mogelijkheid om een winkelpand aan te schaffen. Het idee ontstond om een platenwinkel te beginnen. Helemaal niet vreemd eigenlijk, want Henk is al jarenlang muziekfanaat, in allerlei variaties en gradaties.
De naam T-REX RECORDS is ontstaan met een knipoog naar andere Leeuwarder platenzaken, met namen als King-Kong en Big Bad Wolf. T-Rex is een dinosaurus en ligt daarmee in het verlengde van de Leeuwarder platenzaken.

Na een verbouwing opende T-REX RECORDS op 23 november 2019 haar deuren aan de Oostersingel 6. Sindsdien is de collectie flink uitgebreid en weten steeds meer muziekliefhebbers en verzamelaars de weg naar de platenzaak te vinden. 
WEES WELKOM in onze platenzaak in Leeuwarden. We zien je graag bij T-REX RECORDS.”

~ Henk en Foki van ’t Zand ~

Henk van ’t Zand: “Als groot muziekliefhebber en KISS-verzamelaar ben ik al sinds mijn tienerjaren bezig met het verzamelen, ruilen en handelen in vinyl-platen. Nog voordat er eBay, Discogs en Marktplaats waren, ging dit met het versturen van lijsten via de post en het regelmatig bezoeken van platenwinkels en ruilbeurzen in de buurt. Zo heb ik een mooie collectie KISS-platen verzameld en er de nodige connecties aan overgehouden, zowel nationaal als internationaal. De collectie KISS-singles is bovendien in boekvorm verschenen (KISS 7”vinyl guide).
Ik vind het als liefhebber geweldig om met andere liefhebbers over muziek en collecties te praten. Dus kom gezellig langs!”

Kiss-verzamelaar opent platenzaak