T-REX RECORDS heeft ook een Discogs account, waar je online LP’s en CD’s kunt kopen. 
Nieuw binnengekomen titels vind je echter als eerste exclusief in de platenzaak. 
Wanneer een titel na een tijdje niet vanuit de winkel is verkocht, vind je deze op Discogs. Hier staat dus slechts een fractie van de winkelcollectie. In de winkel vind je ruim 10.000 LP’s, 4.000 CD’s, 2.000 singels en andere muziekmerchandise.

Het zal je waarschijnlijk opvallen, dat de prijzen op Discogs hoger zijn dan de prijzen in de winkel. Dat komt omdat Discogs een opslag (verkoopcommissie) berekent. Daarnaast rekent ook PayPal nog een opslag voor het betalen van je bestelling. Voor een scherpere prijs kom je dus beter naar de winkel!
Wanneer je in Nederland woont en je wilt wat je op Discogs ziet staan voor een scherpere prijs? Stuur ons een berichtje via de contactpagina en geef duidelijk aan voor welke titels je belangstelling hebt. Wij zullen je dan een vrijblijvende offerte sturen.

Winkelprijzen & Discogs-prijzen

Verzendkosten binnen Nederland

Bezoek discogs >

Gekochte artikelen worden goed verpakt, zodat jouw aanschaf onbeschadigd bij jou arriveert. Daar betaal je een kleine bijdrage voor van €1,00 per zending. De gekochte items worden binnen 2 tot 3 dagen verzonden via PostNL (met tracking voor € 6,75 tot 10 kg.) Je betaalt in totaal dus € 7,75 voor het verzenden van de bestelde artikelen.

Discogs